Gdyby na świecie miała istnieć tylko jedna książka kucharska, byłaby nią właśnie ta!
Boisz się eksperymentowania w kuchni? W twoich szafkach zalegają napoczęte produkty? A może jesteś prawdziwym „foodie” – ale takim cierpiącym na chroniczny brak czasu?
Jeśli odpowiedziałeś „tak” na którekolwiek z powyższych pytań, dobrze trafiłeś – „Upiecz to!” gwarantuje sukces niezależnie od twoich umiejętności kulinarnych. Te dania praktycznie robią się same!
Czas przygotowania: Zaledwie kilkanaście minut, resztę pracy wykona za ciebie piekarnik!
Przybory kuchenne: Naczynie żaroodporne, deska do krojenia, nóż.
Składniki: Do wyboru, do koloru – książka zawiera ponad 70 przepisów oraz pomysłowe tabele z propozycjami łączenia składników, dzięki którym wyczarujesz istne niebo w gębie. W gruncie rzeczy wystarczą te produkty, które masz pod ręką! Przygotowanie: Proste, pyszne, bezstresowe!
Uwagi:
Przepisy są porażkoodporne – po prostu nie da się ich zepsuć!
Nie nastawiaj się na godziny spędzone w kuchni, jedzenie robi się samo.
Procesowi przygotowania sprosta największy kuchenny amator…
…a efekt końcowy zachwyci nawet kucharza z gwiazdką Michelin!
Rukmini Iyer, bestsellerowa autorka książek kucharskich, na co dzień jest uznaną stylistką jedzenia w UK.
„Upiecz to!” napisała z myślą o samej sobie. Kiedy po całym dniu pracy z wyszukanymi kompozycjami kulinarnymi wracała do domu, nie marzyła o niczym innym, niż o zrelaksowaniu się na kanapie z dobrą książką i kieliszkiem wina w dłoni, podczas gdy piekarnik robi za nią całą robotę…
Od tamtej pory już ponad MILION ludzi nawróciło się na porażkoodporną kuchnię.