Smakołyki z 3 składników – łatwo, szybko i pysznie
Już 20 czerwca premiera książki kulinarnej „Trzyskładnikowe wypieki” Sarah Rainey. Jeśli na samą myśl o pieczeniu zdarzyło się wam wpaść w lekki popłoch – ta książka to zmieni.
Magiczna trójka
„Trzyskładnikowe wypieki” sprawią, że przygotowywanie smakołyków okaże się łatwiejsze i przyjemniejsze, niż mogłoby się wydawać. Sarah Rainey przygotowała ponad 100 zdumiewająco prostych przepisów na przepyszne ciasta, ciasteczka, bułeczki i chleby, desery, słone przekąski i łatwe lody – a każdy z nich z wykorzystaniem zaledwie trzech prostych składników, których nie trzeba tygodniami szukać w sklepach.
Frajda i smak
„Trzyskładnikowe wypieki” to zaproszenie do świata kruchych ciasteczek, wilgotnych ciast, puszystych muffinów, kremowych lodów i całego mnóstwa innych pyszności, gwarantujących moc frajdy i doznań smakowych.
Poznaj świetne przepisy dla dzieci i dla dorosłych, dla ekspertów i amatorów, dla studentów, początkujących i zaawansowanych – czyli dla każdego, kto chce wprowadzić powiew świeżości do swojej kuchni: bez wielkiej filozofii, za to z potężną dawką smaku i prawdziwej radości z pieczenia.
Przykładowe strony
Sięgniecie? 🙂